HTML

Anya mesél

Anya mesél. Rólam. Nekem.

Friss topikok

  • diridongo: Hát igen, fogszabályozásra járunk most - nem feltétlenül a cumik miatt, mert hátul van kereszthara... (2019.02.01. 10:21) Bye-bye cumik!

Linkblog

gyerek-marketing

2011.11.26. 20:24 diridongo

Akármit veszünk a játéküzletben, sajnos van benne mindig egy izgalmaz brossúra, ami tájékoztatja a gyerekeket, hogy mi mindenük nincsen még, és mi mindent vásárolhatnának nekik még a szüleik...

Andris már nem is játékaival van elfoglalva, hanem a borssúrával, és nagy keservesen sírva követeli a még nagyobb és még érdekesebb nagy autót, ami neki nincs még.

Mondtam is Andrisnak a múltkor, hogy figyelj ide, ez a brossúra téged csak szomorúvá tesz, ezért én elteszem, jó?

- tk. meglepően jól fogadta..., ha nem is teljesen és abszolút ellenállás nélkül... a lelke mélyén érzi, hogy igazam van...

Most ismét előkerült valahonnan a brossúra, és Andris ismét rávetette magát.

Mondom neki: te idefigyelj. Ez a brossúra úgy működik, hogy mihelyst egy gyerek megkap egy járművet ezek közül, máris mutogat a következőre, ohyg ezt is kéri.

Ez sajnos nem megy, nem tudunk mindent megvenni neked, amit szeretnél, sem magunknak. És egyetlen szülő sem tud mindent megvenni a gyerekének, amit a gyereke szeretne.

Te kaptál jónéhány járművet ebből a kínálatból. Próbálj meg örülni annak, amid van, és nem azon szomorkodni, amid nincs.

A brossúrát rövid úton sikerül ismét eltenni a látóteréből... és hagyja, hogy eltereljem a figyelmét...

Nagoyn okos, értelmes kisfiú. Sikerül korlátokat szabni a birtoklási vágyainak, úgy nézem... :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamesel.blog.hu/api/trackback/id/tr263413867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása