HTML

Anya mesél

Anya mesél. Rólam. Nekem.

Friss topikok

  • diridongo: Hát igen, fogszabályozásra járunk most - nem feltétlenül a cumik miatt, mert hátul van kereszthara... (2019.02.01. 10:21) Bye-bye cumik!

Linkblog

Cirkusz a fagyiért ...

2011.04.30. 16:54 diridongo

Andris hangosan követeli magának a jégkrémet reggelire.

Első körben sikerül gyümölcsökkel elterelnem a figyelmét, jóízűen belakmározik, de aztán újr eszébe jut a fagyi és egyre erőszakosabban követeli.

Mondom neki: Kisfiam, jégkrémet nem szoktunk reggelire enni, csak ebéd vagy vacsora után desszertnek. Nézd ,annyi minden más finomság van a hűtőben.

- Nem, én jégkrémet akarok!!!!!!!!! - kiabálja toporzékolva, és leveti magát a földre.

Fogom a rúgkapálódzó gyermekemet, és szeretettel de egyértelműen becipelem a hálószobába apjához. Persze, apa sem tudja megtartani, így aztán hárman szaladgálunk körbe a lakásban egy darabig...

Kismanó hogy, hogy nem- székre mászva, a hűtő biztonsági ajtaját is kicselezve - végre megkaparintja a mélyhűtőből a fagyit!! (Szerencsére már csak egy lapult a mélyben...)!

Anyai szívemet megerősítve kénytelen vagyok erőszakot alkalmazni - kiveszem a kezéből a fagyit. Amíg apa Andrist megint eltálvolítja a tett helyszínéről, én addig gyorsan bedugom a másik mélyhűtőfiókba.

Andris kisvártatva persze újra előkerül, továbbra is sírva és követelőzve egyre fagyit kér.

Szegényem, tudja már, hogy a régi helyén hiába is keresné a fagyit - az már nincs ott -egyetlen reménye bennem és meglágyuló anyai szívemben van - csitításomra kétségbeesett sírással válaszol : nem desszertnek!!!!!! nem!!!!!! - a felkínált cumikat is tiszta erőből odavágja a falhoz.

Én közben rendületlenül készítem elő a reggelit magunknak... És persze, teszek édeset is az asztalra bőven - friss hámozott gyümölcsöt elsősorban a zabpehelyre. Eper, mangó - csupa Andris kedvence.

Egyszer csak abbahagyja a sírást, felderül az arcocskája, és közli velem:

Megeszem! - és leül az én tányérom mellé.

Hurrá, végül ez a nap is jól kezdődik! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamesel.blog.hu/api/trackback/id/tr322867137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása