HTML

Anya mesél

Anya mesél. Rólam. Nekem.

Friss topikok

  • diridongo: Hát igen, fogszabályozásra járunk most - nem feltétlenül a cumik miatt, mert hátul van kereszthara... (2019.02.01. 10:21) Bye-bye cumik!

Linkblog

Bye-bye cumik!

2011.11.10. 19:57 diridongo

Táncóra után beszélgettem Emma anyukájával.

Meséli, hogy a fogorvos mondta, hogy nem jó a cumi... És egy négyéves kislány már igazán meglehet nélküle.

Ezek után nem is kellett nagyon győzködni Emmát - saját elhatározásából kidobták közösen a cumikat a szemétbe. Az első éjszaka nehéz volt, de azóta semmi gond.

Hazafelé a buszon mesélem Andrisnak, hogy Emma már olyan nagylány, hogy cumi nélkül alszik, sőt, kidobta az összes cumiját. Lelkesen bólogat, hogy majd ő is kidobja a saját cumikáit.

Este lefektetésnél a biztonság kedvéért azért még kéri a sajátját. Mondom neki, hogy na jó, utoljára, jó? Holnap kidobjuk majd az összes cumit, ha akarja. Elvégre már ő is betöltötte a negyedik évét. Bólogat, hogy jó.

10 perc sem telik el, kiugrik az ágyából, és mondja, hogy most akarja kidobni őket. Meg is tesszük, gond nélkül elalszik.

Már harmadik napja remekül elvan cumi nélkül  :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamesel.blog.hu/api/trackback/id/tr303369192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diridongo 2011.11.12. 17:41:42

Negyedik nap keserves sírással sikerült csak elaludni.
Anya, nem tudok elaludni, csak a cumival! - Kisfiam, tegnap és tegnapelőtt is sikerült elaludni, ma is sikerülni fog, csak nagyon nehéz...
Igen, anya, nagyon nehéz!

diridongo 2011.11.26. 20:15:30

Sajnos apa visszaadta a cumit!!

diridongo 2012.01.23. 10:45:56

Újabb, ezúttal talán sikeres akció!

4 éves és három hónapos nagyfiú már tud aludni cumi nélkül... ?!

A szombat este ej, haj, igen nehezen ment, "cumicska, cumicska" - hajtogatta egyre sírásra görbülő szájacskával... :(
A vasárnap este sem volt könnyű - de sírás helyett inkább elfoglalta magát! éjfélig tett-vett az apjával, aztán éjfélkor fennhagnon közölte, hogy most aludni fog. Azzal lefeküdt a kanapéra, és már aludt is.
Ma, hétfőn jókedvűen, nagyfiúsan ment ovikába! :)
Remélem, ezzel a cumikorszak véglegesen lezárult...

diridongo 2019.02.01. 10:21:14

Hát igen, fogszabályozásra járunk most - nem feltétlenül a cumik miatt, mert hátul van keresztharapása, de azt hiszem ,hogy a cumik okozta bajokat is tudják most orvosolni...
süti beállítások módosítása